2008 m. birželio 3 d., antradienis

Pasijusk sunkiasvoriu boksininku, grafomane

Kadangi mūsiškis blogas pastaruoju metu pradėjo rašyti tik apie mūsų mažąją apelsininę sesutę, tad aš budindamas nukrypusius nuo savo kelio blogerius tęsiu kalbą apie rašyką.
Ilgai svarsčiau ką čia parašius tokią gražią dieną. Norėjau imtis dienoraščių apžvalgos, bet akimis permetęs rašyko vartotojų populiariausius dienoraščius nusprendžiau nelįsti į tą pelkę. Gal reiks peržvelgti nepopuliarius dienoraščius?
Mūsų blogui fantastiškai trūksta bendraautorių. Visi norintys gali pasisiūlyti po šiuo postu, komentaruose. Atskirai ieškau žmogaus, norinčio vesti kažką panašaus į "savaitės apžvalgas".
O dabar laikas paaiškinti ką reiškia tas nuostabiai įžeidžiantis šio įrašo pavadinimas.

Kažkur anksčiau bandžiau pakelti Majesto idėją į realųjį lygmenį. Jei neklystu, gavau tiek Majesto, tiek Vilnelės palaiminimus. Laikas imtis veiklos, kuria niekas nesusidomės (intelektualiems grafomaninės literatūros liūtams nedera veltis į kažkokius neaiškius projektus). Tai esą turėtų pabudinti miegantį rašyką (nors spėju, kad nepabudins).

Atsibodo būti nežinomu, neįvertintu genijumi, kurio milžiniškame rašyko šiukšlių sraute niekas nepamato? O gal jus nervina bereikšmė konkurencija su kitais poetais/prozininkais/bomžais? Padarykite tam galą! Įstokite į rašyko blogo sunkiasvorių boksininkų lygą! Tuojau pat iškvieskite savo priešininką į literatūrinę dvikovą ir sutriuškinkite jį! Tapkite įžymus, arogantiškas, turtingas, gaukite žmoną manekenę ir t.t ir panašiai... *

* - Mergaitės iš "Fairy" reklamos balseliu.

Tai va, patys matėte. Ir čia ne blefas. Tai bandymas budinti apsnūdusią bendruomenę, suteikti šiokių tokių pramogų, laikinai pakeisti asmeninių dvikovų update`ą, kurį kažkur žadėjo Vilnelė (už kokių metų). Jei norite - išbandykite. Pasireikšti leidžiama visiems registruotiems rašyk.lt vartotojams. Kad būtų aiškiau - pateiksiu trumpą tokios dvikovos eigos aprašymą:

1. Susijaudinęs rašyko grafomanas iškviečia kitą rašyką į dvikovą. (tai galite padaryti po šiuo įrašu, komentaruose)
2. Iškviestasis priima iššūkį. (ten pat)
3. Rašyko bloge paskelbiamas laikas per kurį abu besikaunantys privalo pristatyti savo kūrinius į e-paštą rasykas@gmail.com. (tema laisva arba susitarta, žanras laisvas arba susitartas)
4. Abu kūriniai publikuojami rašyko bloge, neatskleidžiant kūrinį rašiusio autoriaus tapatybės.
5. Paskelbiamas vienos savaitės balsavimas rašyko bloge. Piliečiai gauna teisę išrinkti dvikovos nugalėtoją (pagal teksto numerį)
6. Sužinomas nugalėtojas.

1 komentaras:

Ana Aleksandravičienė rašė...

Na, taip, sako: jėgos turi - proto nereikia :DDD
Ne blogas, o snukiadaužis,lt tada vadinkitės :GDDd